Henk van de Haar van Hevada.
Henk van de Haar van Hevada. Foto: Eigen foto

Hevada Traprenovatie Zwolle geeft 15 procent korting in januari

Partnerbijdrages

Is de trap versleten of is het mooie er vanaf? Deze maand is een geschikt moment om er iets aan te doen. Hevada Traprenovatie Zwolle geeft in januari een korting tot 15 procent. Henk van de Haar bekleedt de bestaande trap met overzettreden. “Slijtvast, geluiddempend en makkelijk in onderhoud.”

“Oude trappen zijn soms lelijk geworden”, legt Henk uit. “De verf of de vloerbedekking is versleten. Ik kan de trap vernieuwen met overzettreden in pvc, eiken of HPL en CPL, dat zijn laminaatvloeren. De overzettreden zijn te combineren met de stootborden.”

Een overzettrede is een complete trede die op de bestaande trede wordt gezet. “Het voordeel is dat mensen niet hoeven te schuren. Ook als er tapijt van de trap is verwijderd en er zijn tot één millimeter lijmresten hoef je niet te schuren. De bruislijm vult de oneffenheden op.”

De overzettreden worden op maat gemaakt. Als klanten dat willen, wordt ook de zijkant van de trap meegenomen, de zogenoemde wang. “Maar de meeste mensen kiezen ervoor om die zelf te schilderen. Vaak is de wang ook niet beschadigd.”

Er zijn meer keuzes voor klanten. “Ik doe ook de trapleuningen en neem vaak ook de ook de hal en de overloop mee. Ik kan ook van een open trap een dichte trap maken en die aansluitend renoveren. Of ledverlichting in de treden plaatsen.”

Klanten kunnen dat allemaal bespreken. “Ik doe alles zelf. Ik maak de afspraken, de offerte en ik doe ook de montage. De klant, service en kwaliteit staan altijd op de eerste plaats.”

Dit is een partnerbijdrage van:
Hevada Traprenovatie
Schermerhornstraat 168
Zwolle
06-384 017 35
www.hevadatraprenovatie.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 11 uur geleden