Afbeelding
Foto: Aangeleverd

HulstFlier installateurs weer hoofdsponsor van het Frionfestival

Partnerbijdrages

Wat leuk dat het Frion festival dit jaar weer plaats kan vinden! HulstFlier installateurs is al jaren betrokken bij de Frion en het Frionfestival en wil graag meewerken om dit mooie evenement dit jaar weer mogelijk te maken.

Als landelijk en zelfstandig totaalinstallateur werkt HulstFlier vanuit Zwolle, Elburg en Dordrecht samen met partners en opdrachtgevers aan diverse projecten. Als erkend leerbedrijf enthousiasmeren wij daarnaast jongeren om te komen werken in de techniek en er is veel mogelijkheid en ruimte voor hen om het vak bij HulstFlier te leren. Ook medewerkers krijgen de gelegenheid om zich gedurende hun loopbaan te blijven ontwikkelen en om door te kunnen groeien binnen het bedrijf.

HulstFlier werkt veel samen met partners en opdrachtgevers in de regio en heeft de nodige knowhow om bij te dragen aan slimme en duurzame installatietechnische oplossingen. We denken graag mee met onze klanten en staan garant voor het werk dat we leveren. Dit levert duurzame samenwerkingsverbanden op, waar Frion een mooi voorbeeld van is.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) ondersteunt HulstFlier lokale sport- en verenigingsinitiatieven én de cultuursector. Zo sponsoren we bijvoorbeeld voetbalclubs, maar ook het jaarlijkse Frion festival. Het geeft Vrienden van Frion de mogelijkheid om samen met, door en voor cliënten van Frion een creatief festival te organiseren. HulstFlier installateurs is er trots op om een steentje bij te kunnen dragen aan dit bijzondere jaarlijkse Frion evenement en is ook dit jaar weer hoofdsponsor van het festival. We kijken uit naar een fantastisch spektakel!!

Check voor meer info en vacatures onze website: www.hulstflier.nl

Johan van der Kolk

Afbeelding
Leger des Heils heeft collectanten nodig in Zwolle Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Fractie GroenLinks Zwolle biedt kijkje achter de schermen Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Mezzosopraan Roza Herwig met Julius Backer door naar halve finale Internationaal Vocalisten Concours Ingezonden 15 uur geleden