Ron van Aalst en Quinten van Aalst in de nieuwe locatie aan de Tesselschadestraat 155 in Zwolle
Ron van Aalst en Quinten van Aalst in de nieuwe locatie aan de Tesselschadestraat 155 in Zwolle Foto: Aangeleverd

Aalstzorg blijft in beweging met nieuwe locatie in Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Aalstzorg fysio- en manuele therapie heeft op 1 januari haar deuren geopend van een vierde, nieuwe, locatie in Zwolle. Aan de Tesselschadestraat 155 wordt hier meer aangeboden dan alleen behandelingen voor fysiotherapie. Door de grote opzet is er voldoende ruimte om onder begeleiding ook te trainen aan persoonlijke doelen en daarmee bij te dragen aan preventieve zorg. 

“Een veilige, toegankelijke plek creëren waar mensen terecht kunnen met klachten, maar ook om deze te voorkomen, dat is het doel”, zegt Quinten van Aalst, operationeel manager van Aalstzorg.

Fysiotherapie en levensstijl

Het is geen onbekend verhaal dat de druk op de zorg groot is en groter wordt. Het is dus nodig om verder te kijken naar mogelijkheden om deze druk op de zorg te verlagen. ‘’Dit kan, in onze optiek, door meer aandacht te besteden aan preventie en begeleiding rondom levensstijl”, aldus Quinten van Aalst.

“Dit zijn wij gaan doen door op zoek te gaan naar een ruimte waar wij, naast behandelen, ook goede trainingsmogelijkheden kunnen bieden”, voegt Ron van Aalst, praktijkhouder van Aalstzorg, toe.

Het resultaat mag er zijn. Een grote ruimte waar voldoende vrijheid is om te bewegen en te oefenen. Mensen kunnen dan ook vanaf nu terecht voor groepslessen, personal training en duo-training bij Aalstzorg.

Persoonlijk en kwalitatief

Aalstzorg staat bekend als een praktijk waar de persoonlijke benadering centraal staat en dit gecombineerd wordt met kwalitatief hoogwaardige zorg. “Dat willen wij ook zo houden, daarom is het onze missie om niet de grootste in de regio te zijn, maar de juiste praktijk in de buurt.”

Familie

Waar Ron van Aalst in 1987 Aalstzorg is gestart, is zijn jongste zoon, Quinten al een aantal jaar nauw betrokken bij het bedrijf.

“Door mijn vakinhoudelijk kennis te combineren met de strategische- en bedrijfsmatige kennis van Quinten is een ideale samenwerking ontstaan wat de familieband niet in de weg staat.”

Preventie en positieve gezondheid

“Bij preventieve zorg is het belangrijk om verder te kijken dan de lichamelijke klacht.” Als iemand zich mentaal beter voelt, heeft dit ook een positief effect op de gezondheid. Om die reden kijkt Aalstzorg dan ook hoe, in samenwerking met huisartsen en psychologen, mensen beter en sneller geholpen kunnen worden. Uiteindelijk wil je zorg zowel voor als tijdens- en na de behandeling kunnen bieden. Doordat wij ook een personal trainer in het team hebben, is dat ook mogelijk. Mensen kunnen blijven sporten in de omgeving waar ze ook met de fysiotherapeut hebben getraind.

Inschrijven groepslessen

Wij zijn al goed onderweg en mensen weten de nieuwe locatie goed te vinden. Er zijn nog plekken in de groepslessen hiervoor kunnen mensen zich aanmelden via www.aalstzorg.nl/lifestyle.