Afbeelding

Werkis/verder met werk en PEC Zwolle verlengen samenwerking

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Voetbal inspireert en motiveert. Het verbindt en geeft nieuwe kansen. In het verlengde hiervan werd in 2012 PEC Zwolle Werkt opgericht. Een uitzendbureau van en voor PEC Zwolle, dat mede mogelijk is gemaakt door Werkis/verder met werk.

Kort geleden besloten beide partijen om de samenwerking te verlengen met vijf seizoenen. Zodoende kunnen onder meer de supporters en sponsoren van de club ook de komende jaren bij PEC Zwolle Werkt terecht. Voorzitter Adriaan Visser (foto rechts) van PEC Zwolle is zeer te spreken over de samenwerking tussen de club en Werkis/verder met werk: ?Als voetbalclub willen we een verbindende schakel zijn in de regio Zwolle op onder meer sociaal, maatschappelijk en economisch gebied. De samenwerking met Werkis/verder met werk sluit hier goed bij aan. We zijn dan ook zeer tevreden dat het contract met maar liefst vijf seizoenen is verlengd, en PEC Zwolle Werkt als verbindende partij blijft bestaan.?

Gerben Post (foto links), algemeen directeur van Werkis/verder met werk, is ook erg content met het nieuwe contract: ?Wij zijn een intermediair van arbeid. Hiermee bedoelen we dat we de beste mensen vinden bij de mooiste banen. Zo is het via PEC Zwolle Werkt onder meer mogelijk om op wedstrijddagen in de horeca te werken in het IJsseldelta stadion. Wij beschikken met meerdere vestigingen in de regio over een breed netwerk, waardoor we veel vacatures kunnen aanbieden. Klanttevredenheid is ons doel. We zijn dan ook geïnteresseerd in zowel onze opdrachtgevers als werkzoekenden en kijken kritisch naar onszelf. Door de verlengde samenwerking met PEC Zwolle kunnen we nog meer mensen aan een nieuwe baan helpen. Oftewel: verder met werk.?