Laatste vier bekend

ZWOLLE ? Be Quick '28, ZAC, SVI en Wijthmen hebben zich geplaatst voor de halve finales van het Zwols Kampioenschap voor A1-teams.

WVF kwam één doelpuntje tekort op Wijthmen om als beste nummer twee door te gaan naar de laatste vier. Voor thuisploeg SV Zwolle zit het er op. De ploeg die toch al met een smalle selectie aantrad werd geteisterd door blessures en besloot zich terug te trekken. De laatste poulewedstrijd van SV Zwolle leverde daardoor een reglementaire 3-0 zege voor Wijthmen op. Het toernooi dat dit jaar op Sportpark De Marslanden plaatsvindt werd vrijdag geteisterd door onweer. De wedstrijd Be Quick ?28-HTC werd voortijdig afgebroken, bij een 2-0 stand en niet afgemaakt. ?Door het strakke schema is dat niet mogelijk?, liet voorzitter Rik Zuidmeer weten.

Dinsdag staan de halve finales op het programma. Om 18.30 uur spelen Be Quick ?28 en ZAC en om 20.30 uur strijden SVI en Wijthmen om de andere finaleplaats. Op vrijdag wordt er gespeeld om de ereplaatsen met als laatste wedstrijd, om 20.30 uur de finale.

Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 17 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 22 uur geleden
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 23 uur geleden