Afbeelding

Moeite met het lezen van de kleine lettertjes?

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Voor mensen die moeite hebben met het lezen van de kleine lettertjes, heeft Pals Brillen en Contactlenzen de speciale Bausch + Lomb-dag, waar bezoekers worden geïnformeerd over alle ins en outs van multifocale lenzen.

Hoe vaak hoor je het niet? Kleine lettertjes op pakken eten niet meer kunnen lezen of bij het lezen van de krant de krant moeten verplaatsen omdat de tekst anders simpelweg niet te lezen is. Door dit soort situaties  hebben sommige mensen meerdere leesbrillen die overal in huis liggen en in de auto nog eentje voor onderweg. Dit kan in het dagelijks leven behoorlijke vervelend zijn. Helaas is het zo dat na het veertigste levensjaar de kans vrij groot is dat men hier tegenaan loopt. Maar gelukkig is hier nu een antwoord op: een multifocale lens.

Op zaterdag 18 april van 9.30 tot 17.00 uur houdt Pals Brillen en Contactlenzen een open dag  in samenwerking met Bausch + Lomb. Daar kan iedereen terecht die vragen heeft over de mogelijkheden van multifocale lenzen. Hiernaast legt Pals Brillen en Contactlenzen meer uit over de werking van deze ingenieuze lens. Men kan ook geheel vrijblijvend proberen of de lens bevalt. Dit betekent dat ze een setje voor één maand krijgen. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig: men kan gewoon binnenlopen.

Tevens is er een professionele barista van 11.00 tot 15.00 uur in de winkel. Bezoekers krijgen op deze dag dus ook een heerlijk kopje koffie.

Pals Brillen en Contactlenzen

Thomas á Kempisstraat 46

8021 BC Zwolle

(038) 455 11 77

www.palsbrillen.nl

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 18 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 23 uur geleden