Afbeelding

Welke winkelier staat hier?

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Heeft u vragen met betrekking tot uw ogen of bent u op zoek naar een bril, zonnebril of contactlenzen? Pals Brillen en Contactlenzen is de opticien in Zwolle waar u terecht kunt met al uw vragen en wensen. Ons grote assortiment kinderbrillen van Vingino, RG512 en Oxbow zorgt ervoor dat er ook voor uw zoon of dochter bij ons genoeg te kiezen valt. Ook gaan wij met de tijd mee en maken wij gebruik van een speciale App van Hoya waar wij de nieuwste multifocale glazen digitaal op kunnen meten bij u als klant. 

 

In ons assortiment vindt u alleen producten van de hoogste kwaliteit, van glazen tot contactlenzen. Ook onze oogzorg voldoet aan dezelfde hoge standaard. Gert Schonewille is behalve eigenaar van de optiekzaak ook een ervaren opticien, optometrist en contactlensspecialist. Een oogmeting of uitgebreid oogonderzoek is hem dus wel toevertrouwd!

 

Daarnaast is Pals Brillen en Contactlenzen aangesloten bij de firma FON (Functionele Oogzorg Nederland), een platform annex adviesorgaan dat veel aandacht besteedt aan het informeren en adviseren over (verborgen) visuele problemen. Veel problemen bij kinderen, zoals vermoeidheid, leerproblemen etc. kunnen direct of indirect te maken hebben met het verwerken van visuele prikkels. Wist u bijvoorbeeld dat dyslexie vaak wordt verward met fixatie disparatie? Het grote verschil: fixatie disparatie is op te lossen met een bril, dyslexie niet. Wij voorzien u graag van meer informatie over dit onderwerp.

 

Heeft u vragen, bent u benieuwd naar onze grote collectie kinderbrillen, wilt u een afspraak maken voor een oogonderzoek of oogmeting? Dan nodigen wij u uit om eens langs te komen bij Pals Brillen en Contactlenzen in Zwolle, Thomas à Kempisstraat 46, 8021 BC ZWOLLE.
Tel: 038-4551177. www.palsbrillen.nl , pals.brillen@tiscali.nl