Afbeelding

Leptin Teatox, effectief detoxen met afslankthee

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Afslankthee wordt al tientallen jaren over de hele wereld gebruikt om gewicht te verliezen. Een groot nadeel van deze theeën is echter dat vooral de laxerende werking ervoor zorgt dat men snel en makkelijk afvalt, terwijl het lichaam tegelijkertijd veel vocht verliest”, melden G&W GezondheidsWinkel Zwolle en G&W GezondheidsDrogist Schuttelaar.

“Nu is er voor het eerst een afslankthee op de Nederlandse markt zónder laxerend effect, maar die wél voor gewichtsverlies zorgt; Skinny teatox afslankthee. Leptin Skinny teatox afslankthee is in Engeland en Amerika al niet meer aan te slepen, omdat deze 36-daagse afslankkuur doet wat het belooft en enkel voordelen kent. Het Teatox pakket voor een 36-daagse kuur bestaat uit Skinny Teatox en Colon Night tea, die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Om echter het beste synergetische effect uit beide theeën te halen, is een combinatie van de twee pas een échte teatox. De Skinny Tea zorgt voor ondersteuning bij het afslanken, terwijl de Colon Night Tea zorg draagt voor het detox effect”, aldus G&W.

“Leptin Skinny Teatox afslankthee bestaat uit een combinatie van verschillende 100 procent natuurlijke ingrediënten, zoals Sencha (groene thee), Yerba Maté (kruidenthee), gojibessen, citroengras, paardenbloem, brandnetel en Ginseng. Yerba Maté draagt bij tot gewichtsbeheersing, helpt een gezond lichaamsgewicht te behouden en ondersteunt de lipidenafbraak. Paardenbloem heeft een gunstige invloed op cholesterolwaarden en Ginseng helpt een normale bloedglucosespiegel te handhaven.”

De 36 dagen-kuur is nu exclusief verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkel Zwolle en GezondheidsDrogist Schuttelaar met 15,90 euro introductiekorting: Skinny Teatox 70 gram 18,95 euro, Colon Night Tea 18 zakjes 18,95 euro, thee infuser 7,95 euro. Samen normaal 45,85 euro, nu voor 29,95 euro. Kijk voor meer informatie op www.gezondheidswinkel.nl.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.