Maak kennis met BNI De Zwolse Leeuw

Partnerbijdrages

Het nieuwste BNI chapter van Zwolle, BNI De Zwolse Leeuw, organiseert op dinsdag 14 juni een gastenochtend. Vanaf 6.45 zijn ondernemers en accountmanagers van harte welkom bij Mercure Hotel Zwolle aan de Hertsenbergweg 2 in Zwolle. "Onder het genot van een heerlijk ontbijt kunnen zij kennismaken met onze netwerkgroep", vertelt voorzitter Bert van Rijssen van Rijs Solutions.

BNI staat voor Business Network International en is van oorsprong een Amerikaans initiatief. Sinds maart van dit jaar is BNI De Zwolse Leeuw actief. Wekelijks komen de leden van deze BNI-groep op dinsdagochtend bij elkaar. Het zijn lokale ondernemers of mensen met een commerciële functie binnen een bedrijf, met ieder hun eigen specialiteit. Van ZZP'er tot accountmanagers van grotere ondernemingen. Tijdens de bijeenkomst helpen de leden elkaar aan zogeheten aanbevelingen. Met succes, in die periode hebben de circa 23 leden van de groep al ruim tweehonderdduizend euro aan omzet voor elkaar gegenereerd.

Wil je op een leuke, gestructureerde manier meer omzet halen? Schuif dan aan op dinsdagochtend aan tijdens een bijeenkomst van BNI de Zwolse Leeuw! Aanmelden kan op http://www.bni-nederland.nl/nl/visitachapter.

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 18 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 23 uur geleden