Afbeelding

'Het zit een keer mee' bij Be Quick '28

Sport

ZWOLLE - Twee weken geleden boekte Be Quick '28 de eerste overwinning van het seizoen, nota bene op stadgenoot ZAC. Na de 0-4 overwinning op OZC Ommen komt Be Quick naast ZAC op de ranglijst van de tweede klasse H.

Nauwelijks bekomen van de oorwassing tegen WVF (0-4) kwam de ruime zege als een verrassing. Eric van Beek en Sertac Yilmaz zorgden binnen het kwartier voor 0-2. Na de pauze kreeg OZC twee grote kansen op de aansluitingstreffer. "Eindelijk zat het een keer mee", zegt trainer Wilfried Westerhuis. "Één bal ging rakelings langs de paal." Na de 0-3 van Sander Aarten pakte doelman Wibo van Dijk een strafschop. Floris Blom verzorgde vier minuten voor tijd het slotakkoord.
ZAC speelde 2-2 bij DOS Kampen. "Uitstekend in de discipline gespeeld. Na de 2-2 kon het beide kanten op, maar op basis van de hele wedstrijd is puntverlies toch wel zuur", vond trainer Egbert Kragt. Iljas Baltes, deze zomer overgekomen van HTC, scoorde de 1-2 en maakte daarmee zijn eerste competitiegoal voor ZAC.

Be Quick en ZAC staan nu respectievelijk twaalfde en elfde met zeven punten. "We zijn daar niet zo mee bezig", zegt Kragt. "We weten dat we het kunnen en dat we er keihard voor moeten werken. En dat doen we ook."

WVF wint weer

WVF meldt zich in de subtop na de zevende wedstrijd op rij zonder nederlaag. Het won met 3-0 van VV Hellendoorn.

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 17 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 23 uur geleden