Afbeelding
Pieter van Gendt

Avondvullend programma met Argentijnse tango

Algemeen

Zaterdagavond 19 november om 20:30 uur kunnen belangstellenden genieten van een avond waarin tangoschool Tango Alegría uitlegt, laat zien en ervaren wat de Argentijnse tango is.

Na ontvangst met koffie en thee en na een korte introductie over de Argentijnse tango, worden deelnemers op de vloer uitgenodigd om te dansen. Met heldere uitleg, demonstraties en veel zelf bewegen, maken de partners de eerste meters als tanguera en tanguero. Gedurende de avond zijn er korte pauzes met een kleine zelfbedieningsbar en wat versnaperingen.

Aan het einde van de avond hebben de participanten enkele tangobewegingen leren dansen en een goed idee gekregen van de aard en de sfeer van de dans. Het programma eindigt omstreeks 23:00 uur.

Voor Tango Alegría is dansen plezier! Voorop staan ontspanning en er even tussen uit zijn. De Argentijnse tango is een sociale dans, die gaat over elkaar ontmoeten, met elkaar een fijne tijd beleven en genieten. Op een leuke en ongedwongen manier maak je deze avond kennis met de Argentijnse tango. Een dans waar je nooit te oud voor bent, die je je leven lang kunt blijven beoefenen en waarbij je je steeds blijft ontwikkelen.

Meer info of meedoen kan per e-mail (info@tangoalegria.com) of bel (06-11626940). De kosten bedragen € 20,- p.p. incl. koffie/thee en enkele versnaperingen. Tango Alegría is gevestigd in DOAS aan de Mimosastraat 1A in Zwolle

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.