Afbeelding

Ontdek je ambities met ‘Pimp je leven’

Algemeen

ZWOLLE - Het Zwols Vrouwen Platform begint vanaf begin december de laatste cursus ‘Pimp je leven’. In deze cursus gaan vrouwen aan de slag met hun wensen en leert iedereen haar ambities serieus te nemen.

Zo ontdekken de deelnemers weer wat ze kunnen en wat ieders sterke punten zijn. Een ervaren coach begeleidt ze hierbij. In acht bijeenkomsten krijgen de deelnemers een goed beeld van hun eigen talent, ambitie en wensen. Met de opgedane kennis kunnen ze een volgende stap nemen, zoals vrijwilligerswerk, een opleiding of een baan. De cursus is voor Zwolse vrouwen van 20 tot 57 jaar met bijstand of een uitkering. Er zijn voor de deelnemers geen kosten aan deze cursus verbonden.

De gemeente Zwolle steunt de cursus ‘Pimp je leven’ van het Zwols Vrouwen Platform. Daarom heeft ze in 2016 wederom zes cursussen georganiseerd, net als in 2015 en 2014. Iedere groep bestaat uit acht deelnemers, klein genoeg voor persoonlijke aandacht, groot genoeg om van elkaar te leren. De wekelijkse bijeenkomsten zijn op dinsdag of donderdag van 09.00 uur tot 12.00 uur. Aanmelden kan bij het sociale wijkteam in de buurt of per e-mail C.Ziel@zwolle.nl onder vermelding van naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres. Bel voor meer informatie 06-181 22 176 of kijk op www.zwolsvrouwenplatform.nl. Aanmelden kan tot 1 december.