Afbeelding

Mocca D'Or organiseert event voor ondernemers

Partnerbijdrages

Op woensdag 28 juni zijn de leden van Kampen en Zwolle in Bedrijf van harte welkom bij koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle. De gerenommeerde koffiebranderij heeft speciaal voor de regionale ondernemers een programma vol met workshops opgezet, zodat er geproefd kan worden van de koffiewereld. Na het programma vol ambacht en beleving, is er uiteraard tijd om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Er zijn 5 verschillende workshops die gevolgd kunnen worden deze avond. Elke ondernemer heeft twee workshop keuzes en dient daarbij een derde reserve keuze te maken. De ondernemers hebben keuze uit de volgende workshops:

‘Slurpen en cuppen’ : Leer koffie cuppen met een écht wedstrijd element. ‘Slow Coffee’ : Alles over dé koffietrend van 2017, filterkoffie. ‘Barista & Latte Art training’ : Een korte training koffie zetten van onze gecertificeerde barista ‘World of tea’ : Leerzame presentatie over thee en de meer dan 150 soorten thee die Mocca d’Or aanbiedt. ‘Discover Mocca d’Or’ : Een rondleiding door een echte koffiebranderij door onze accountmanager.

De ondernemers die nog geen lid zijn van deze club, maar wel graag de sfeer willen proeven bij Ondernemers in Bedrijf, kunnen zich aanmelden via zwolle.ondernemersinbedrijf.nl bij de agenda.