Afbeelding

De herfst smaakt weer heerlijk bij Schuttelaar

Partnerbijdrages

Schuttelaar Wijnen & Geschenken heeft een enorme diversiteit aan geschenken in het assortiment, van wijn- tot tapasgeschenken en chocoladecadeaus. Nu de herfst is begonnen, zijn de heerlijke Zwolsche Ports weer in trek.

Samen met een oude kaas, zoals bijvoorbeeld de Zwolsche Punt, is dat een heerlijke combinatie, laat Schuttelaar Wijnen & Geschenken weten. Tevens heeft de speciaalzaak voor de ’Herman Brood Experience’, vlak naast de winkel, een mooie samenwerking met de ’Rood van Brood’ wijnen. Dat zijn heerlijke Zuid-Franse wijnen met op het etiket een kunstwerk van de Zwolse artiest. Naast deze bijzondere geschenken zijn er veel andere nieuwe geschenken in de winkel te koop.

De feestelijk ingepakte geschenken staan klaar om direct mee te nemen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een geschikt geschenk samen te stellen. Alle geschenken zijn ideaal als cadeau voor vrienden, maar zeker ook voor (zakelijke) relaties. Elders in deze krant staat een selectie met diverse cadeaumogelijkheden en mooie aanbiedingen met heerlijke wijnen. Alle actiewijnen staan elke dag open om geproefd te worden.

Schuttelaar Wijnen & Geschenken is gevestigd recht tegenover Museum de Fundatie en naast de Herman Brood Experience.

Schuttelaar Wijnen & Geschenken

Blijmarkt 17-19

8011 ND Zwolle

(038) 421 51 96

www.schuttelaarwijnen.nl

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 17 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 22 uur geleden