Stappenbelt.bike viert opening Tesselschadestraat

Algemeen

Op zaterdag 23 september opent Wethouder Michiel van Willigen de vernieuwde Tesselschadestraat en dat vieren wij mee. De hele dag vind je allerlei mooie aanbiedingen in de winkel. Om 9.45 uur is er een fietstocht die je in 2 uren (gemiddeld 28 km/uur) langs een aantal favoriete weggetjes van onze Fietsgroep leidt. Vanaf 12.00 uur staat de koffie en thee klaar voor de buurt, onze klanten, de fietsers en iedereen die langs wil komen. Om 13.00 uur zal de straat officieel geopend worden.

In maart begonnen de werkzaamheden van de straat om deze om te vormen tot een fietsstraat. In het afgelopen half jaar zijn wij slecht bereikbaar geweest voor onze klanten en ook voor onze Fietsgroep Stappenbelt. We zijn er dan ook trots op dat wij als fietswinkel en als Fietsgroep nu aan deze fietsstraat zitten.

Stappenbelt.bike is dé fietsspecialist voor de sportieve fietser in de regio Zwolle met merken als Bianchi en Cannondale. Fietsgroep Stappenbelt is de grootste fietsvereniging van de regio en richt zich op recreatieve fietsers met sportieve ambities voor zowel de racefiets als MTB.