Afbeelding

Kamera Express verhuist naar A-locatie in het stadscentrum van Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kamera Express is op maandag 2 oktober verhuisd naar haar nieuwe locatie in Zwolle: Dijkstraat 49, naast de ANWB-winkel. Jarenlang was de Kamera Express Superstore gevestigd op het bedrijventerrein Marslanden.

Na bezwaar van de gemeente over de gekozen vestigingslocatie is er in goed overleg besloten te verhuizen. “Kamera Express is in een periode van drie jaar uitgegroeid tot de meest toonaangevende fotozaak van Zwolle en omstreken. De winkel is voor veel mensen een vertrouwd adres. Er was dan ook geen twijfel mogelijk over het feit dat we in Zwolle wilden blijven. Daarom zijn we direct op zoek gegaan naar een nieuwe locatie voor onze Superstore. Het pand aan de Dijkstraat is perfect: aan de rand van het stadscentrum, een ruime oppervlakte en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Mooier kon haast niet”, aldus algemeen directeur Ben Cornelisse.

Kamera Express is al meer dan twintig jaar dé foto- en videospecialist van Nederland en België. Op dit moment zijn er dertien winkels. Eind oktober opent de veertiende Superstore. De winkels van Kamera Express kunnen misschien nog wel het beste omschreven worden als clubhuizen. Plaatsen waar fotografen en fotografieliefhebbers samen kunnen komen om te sparren over hun hobby of professie. Kamera Express biedt goed advies, een groot assortiment en heeft kennis van zaken. Samen met hun klanten zorgen ze ervoor dat fotografie naar een hoger niveau wordt getild. Het motto van Kamera Express luidt dan ook: ‘Samen beter in beeld’.

De opening van de nieuwe Superstore in Zwolle wordt gevierd met een unieke openingsactie. Tot en met 31 december kunnen klanten een set pasfoto’s laten maken voor slechts 1 euro.