Afbeelding

TrendsExpo nu al spraakmakend

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De TrendsExpo, die 16 en 17 november wordt gehouden in de IJsselhallen, is nu al het gesprek van de dag. Met de TrendsExpo op de boarding bij de laatste thuiswedstrijden van PEC Zwolle, met een billboard langs de A28 bij Staphorst is iedere ondernemer in Noordoost Nederland bekend met deze beurs. Dat is ook te merken aan de belangstelling.

Registratie toegangskaarten
Meer dan 110 standhouders nodigen hun relaties uit, de toegang voor hen is gratis mits zij zich vooraf registreren. Deze registratie draait nu volop, de belangstelling is groot. De 6000m2 beursvloer biedt de bezoeker de laatste ondernemers-trends in een culinair decor: meer dan 110 standhouders met een breed scala aan producten en dienstverleningsconcepten; een zestal netwerkboxen; vier in het oog springende inspiratietheaters. Dit alles uitnodigend gegroepeerd rondom zes horeca-paviljoens. Zij vormen de culinaire hotspots en zorgen voor een gastvrij ontvangst van de bezoekers. Een van die hotspots is Zwolse De Hofvlietvilla. Eigenaar Ton Kolman over de TrendsExpo: ‘ik heb er zin in, het wordt echt culinair. Ik heb echt weer eens zo’n wow-gevoel. Wie weet is dit wel de opmaat naar een mooi culinair event zoals we dat in Zwolle ooit hebben gehad?’ Er is geen limiet aan het aantal bezoekers, de registratie gaat door. Via de site www.trends-expo.nl zijn nog steeds kaarten te bestellen.

Specials
Op donderdag 16 november 2017 wordt tijdens de TrendsExpo de winnaar van de Cross-over Innovation Challenge 2017 (XIC, beste branche overstijgende innovatie) bekend gemaakt .Op vrijdag 17 november 2017 wordt, als afsluiting van de Global Entrepreneurship Week (GEW), de beste studentondernemer 2017 bekend gemaakt. Kortom, de TrendsExpo wordt omarmd door de ondernemende regio Zwolle, niet in de laatste plaats door standhouders als de gemeente Zwolle, de gemeente Meppel, Breman, Van Mossel Landrover & Jaguar, Werkplan, PEC Zwolle en al die anderen.

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 18 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 23 uur geleden