Afbeelding

Voorjaarsconcert The Second Voices

· leestijd 1 minuut Cultuur

Voorjaarsconcert The Second Voices

24 maart 20.00 uur

Zaterdagavond 24 maart 2018 verzorgt het 55+ koor The Second Voices weer haar jaarlijkse VOORJAARSCONCERT. Ook dit keer zijn we te gast in DE HOOFDHOF in Berkum.

Dit jaar hebben we een gevarieerd programma voor iedereen met muziek van Carole King, Cole Porter, George en Ira Gershwin, Irving Berlin maar ook Toon Hermans en de Bee Gees en vele anderen.We sluiten het programma af met het prachtige My Way met tekst van Paul Anka en heel veel gezongen en bekend geworden door Frank Sinatra.

Daarnaast zijn er nog enkele stukken die gearrangeerd zijn door onze muzikale leider Piet Backers.

Piet Backers is bij veel Zwollenaren bekend als muziekdocent op diverse scholen maar zeker als oprichter en leider van The Modern Vocal Group die zelfs landelijk bekend werd door het optreden in De Vuist van de legendarische Willem O Duys.

Piet Backers is ook de stuwende kracht geweest bij de oprichting van The Second Voices en heeft jaren als dirigent het koor met veel enthousiasme geleid. Ook nu nog ondersteunt hij onze huidige dirigente Jenny van Ark door regelmatig bij repetities als pianist te fungeren zodat Jenny zich volledig op het koor kan richten.

Als muzikaal leider van het combo dat bij onze Voorjaarsconcerten de begeleiding verzorgt maakt deze concerten zeker tot een muzikaal succes…..echter Piet wordt dit jaar 80 en vindt het tijd worden om daarmee te stoppen. Dus het wordt voor hem de laatste keer als leider van het combo.

Als extraatje mogen we als gasten het Kinderkoor Konstatijn ontvangen die zelfstandig maar ook samen met ons koor enkele nummers ten gehore zullen brengen.

Al met al wordt het een bijzondere muzikale avond die u zeker niet mag missen.

Dus ….zaterdag 24 maart 2018 om 20.00 in De Hoofdhof in Berkum.

Zaal open om 19.30 uur en de entree is € 12,- inclusief koffie/thee en programmaboekje.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden of ’s-avonds aan de zaal.

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 17 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 23 uur geleden