Mantelzorgadviesraad Zwolle zoekt nieuwe voorzitter en leden

Algemeen

Mantelzorgadviesraad zoekt een voorzitter en nieuwe leden

De Mantelzorgadviesraad zoekt nieuwe leden en een nieuwe voorzitter: enthousiaste en nieuwsgierige mensen met een relevant netwerk in de Zwolse samenleving. En met een brede belangstelling voor de kansen en drempels voor mantelzorgers.

De Zwolse Mantelzorgadviesraad adviseert de gemeente over beleid rond mantelzorg. Leden van de raad zijn ervaringsdeskundigen. Ze baseren hun advies op eigen ervaringen en input van hun netwerk.

Leden

Voor het invullen van haar adviestaak onderneemt de raad verschillende activiteiten. Leden bezoeken onder meer bijeenkomsten van mantelzorgers, ze onderhouden contact met zorg- en welzijnsorganisaties en ze brengen de positie van mantelzorgers onder de aandacht bij politieke partijen. Alle leden doen dit als vrijwilliger.

Voorzitter

Van de voorzitter verwachten we dat hij of zij onze maandelijkse vergaderingen voorzit en contacten onderhoudt met voor ons relevante organisaties en instellingen.

Wie ons verder kan helpen

Wil je geen lid worden van de Mantelzorgadviesraad maar heb je wel affiniteit met mantelzorg en wil je ons ondersteunen bij allerlei activiteiten? Meld je dan ook aan!

Op onze website www.mantelzorgadviesraadzwolle.nl vind je meer informatie over de vacatures.

Heb je belangstelling om deel uit te maken van de Mantelzorgadviesraad Zwolle? Stuur dan uiterlijk 9 juli een email naar wjagtenberg49@gmail.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Wil Tanja - Jagtenberg via 038 – 4211943 of Joep van der Heijden via 06 - 46157189.