Afbeelding
Jann Post

Zwols Muziektheater brengt Musical "Urinetown'' in theater Odeon!

· leestijd 1 minuut Algemeen

Zwols Muziektheater brengt Musical ‘’Urinetown’’ in theater Odeon!

De kaartverkoop voor ‘’Urinetown’’, die op 12, 13 en 14 april 2019 in theater Odeon uitgevoerd zal worden is in volle gang.

Urinetown, zeikstad de musical is een musical met muziek en liedteksten van Mark Hollmann en verhaal en liedteksten van Greg Kotis. De Nederlandse vertaling is van Jurrian van Dongen.

Urinetown vertelt het absurd/komische verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privé-wc’s zijn verboden en het bedrijf dat de wc’s uitbaat floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen.

Urinetown zit vol met humor en knipogen naar beroemde musicals zoals Les Misérables en West Side Story.

Een stuk met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst dat gaat over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het thema is plassen maar Urinetown handelt over alledaagse zaken die ons allemaal raken.

Het Zwols Muziektheater is er wederom in geslaagd een mooie cast samen te stellen met heel veel rollen voor eigen leden.

Het Zwols Muziektheater is een bruisende vereniging die staat voor kwaliteit maar ook een groot saamhorigheidsgevoel binnen de vereniging. Dit heeft er o.a. toe geleid dat we afgelopen najaar maar liefst 3x genomineerd waren bij de Amateur Musical Awards (beste ensemble, beste mannelijke hoofdrol en beste vrouwelijke hoofdrol). Uit maar liefst 84 inzendingen bleef het ZMT over bij de laatste 4. Een prestatie waar wij trots op zijn.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken op 12, 13 en/of 14 april a.s.

Kaartjes zijn te reserveren via de website van het Zwols Muziektheater: www.zwolsmuziektheater.nl. Reserveer snel uw kaartje en u bent verzekerd van een mooie plek!

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 18 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 23 uur geleden