Afbeelding
Eigen foto

Seniorweb en Stadkamer maken Zwolse inwoners digivaardiger

Algemeen

ZWOLLE - In iedere vestiging van Stadkamer is sinds 11 oktober een wekelijks spreekuur om mensen vaardiger te maken op de computer. Digi-, Seniorweb en Stadkamer zijn gaan samenwerken om mensen te ondersteunen bij hun digitale vaardigheden. 


Seniorweb heeft al een lange traditie in de ondersteuning van senioren op het gebied van de digitale ontwikkelingen. Ook Stadkamer geeft al langere tijd cursussen en heeft in Stadkamer Centrum een Digi-hulp spreekuur op donderdagmiddag. Door de samenwerking kunnen Zwollenaren nu bijna de hele week in iedere Stadkamervestiging terecht voor uiteenlopende vragen op digitaal terrein. Zo hebben veel Zwollenaren de bibliotheekvestiging al gevonden voor hulp bij de digitale coronapas.

Spreekuren
Het spreekuur is op maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in Zwolle-Zuid. In de Aa-landen zijn bezoekers elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur welkom, in Stadshagen op woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur en in Stadkamer Centrum elke donderdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. De spreekuren zijn voor iedereen, dus niet alleen voor senioren. Af en toe wordt tijdens het spreekuur een thema uitgelicht. Houd daarvoor de website www.stadkamer.nl in de gaten.

Afbeelding
Feyenoord toont belangstelling voor Thomas van den Belt Sport 28 jan, 13:51
Afbeelding
PEC Zwolle voldoet uiteindelijk aan de verwachtingen en zet TOP Oss opzij: 4-1 Sport 27 jan, 23:43
Afbeelding
Introductieavond Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland Nieuws Ingezonden 27 jan, 16:23