Afbeelding
Aangeleverd

Wat mag je verwachten van Bitcoin Prime?

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Als je van plan bent om gebruik te maken van een trading bot bij de intentie om in cryptocurrency te handelen, ben je ongetwijfeld Bitcoin Prime als eens tegengekomen. Deze organisatie biedt handelssoftware aan waarmee je het handelen in Bitcoins of andere digitale munteenheden voor een groot deel uit handen kunt geven. De investering in tijd en kennis in deze materie wordt hiermee een stuk gereduceerd. Dit roept de vraag op wat je mag je verwachten van Bitcoin Prime. In dit artikel lees je het antwoord.

Hoe ziet het aanbod van Bitcoin Prime eruit?

Bitcoin handelssoftware waarmee de markt van deze crypto in de gaten kan worden gehouden, je geattendeerd wordt over eventuele kansen en een bot die desgewenst voor je handelt op de meest geschikte momenten. Hierbij kan zelfs ook een hefboomwerking toegepast worden om ook met een klein account zeer winstgevend te kunnen zijn. Zo ziet het aanbod van Bitcoin Prime er in een notendop uit. We hebben het hier zeker niet over een nieuw concept. De organisatie achter Bitcoin Prime biedt al sinds 2016 geautomatiseerde BTC handelsdiensten aan en maakt hiervoor gebruik van op AI gebaseerde systemen. De gestegen populariteit van het handelen in cryptocurrency heeft geresulteerd in een toenemende interesse in dit soort trading bots. Hierdoor is het aanbod in dit soort aanbieders ook sterk toegenomen. Daarom is het van belang om een goede vergelijking te maken tussen de verschillende opties.

Het verwachtingspatroon van Bitcoin Prime 

Een blik op de website van Bitcoin Prime (bitcoinprime.io/nl/) wekt zeker een hoog verwachtingspatroon op. Het betreft een eenvoudig te gebruiken systeem waarvan tegen relatief geringe kosten gebruik van kan worden gemaakt. Een minimale inleg van USD250 is een van de vereisten. Op het platform wordt geschreven over een succespercentage van 85%, wat uiteraard zeer aantrekkelijk lijkt en een hoog verwachtingspatroon wekt. Op de site zijn echter wel de terechte disclaimers te vinden. De cryptomarkt heeft een zeer veranderlijk karakter. De koersen kunnen enorm snel stijgen maar misschien nog wel harder dalen. Eventuele beloftes zijn daarom ook niet realistisch en hier mag letterlijk geen waarde aan gehecht worden. 

Het feit dat Bitcoin Prime een zeer populair handelsplatform is, geeft wel een duidelijke indicatie dat hiermee een veilige keuze wordt gemaakt. Het platform is in maar liefst 60 landen beschikbaar en er maken wereldwijd zo’n 200.000 mensen gebruik hiervan. Daarnaast zijn de vele Bitcoin Prime reviews op internet over het algemeen positief te noemen. Tot slot geeft het feit dat er alleen 2% commissie wordt gevraagd over winstgevende accounts (onrendabele accounts betalen geen kosten) het vertrouwen dat het team achter Bitcoin Prime ervan overtuigd is dat je best wel wat mag verwachten van deze optie. 

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 17 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 22 uur geleden