Afbeelding

Presentatie over aquascape

Ingezonden Ingezonden

Op maandag 14 maart 2022 houdt Aquarium Vereniging Natuurvrienden-Zwolle weer haar  maandelijkse ledenbijeenkomst.
Op deze avond houdt Frank Vugts een presentatie over aquascape. Frank is lid van onze vereniging en specialist op het gebied van aquascape hij doet mee aan aquascape wedstrijden. Aquascape is een uit Japan overgewaaide moderne tak van aquarium houden. Vaak worden in relatief kleine bakjes landschapjes nagebouwd, waarin kleinere vissen en/of garnalen gehouden worden. De techniek en beginselen van het aquascapen zijn ook heel goed toepasbaar op de meer traditionele manier van aquarium houden. Deze presentatie biedt u dus een unieke kans om eens kennis te maken met deze relatief nieuwe manier van aquarium houden.
Naast leden zijn ook belangstellenden van harte welkom in zaal Hilde van  Woonzorgcentrum De Havezate, Gombertstraat 350, 8031 MK Zwolle. Ingang 2A. De zaal is open vanaf 19.30 uur en we starten om 19.45 uur. De toegang is zoals altijd gratis.
De deur is gesloten, maar er is iemand die u erin laat.  Staat er niemand bij de deur tik, dan op de ruit van de zaal dan haalt iemand u op.

Voor meer info: www.natuurvrienden-zwolle.nl     
 

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 18 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 23 uur geleden