Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Exclusieve Fraterhuis Academie met Zwolse verloskundige Erna Kerkhof

Algemeen

ZWOLLE – In filmtheater Fraterhuis vindt zaterdag 25 november van 11.00 tot 13.15 uur een exclusieve Fraterhuis Academie plaats met de Zwolse verloskundige Erna Kerkhof. Ze vertelt over haar ervaringen: speciaal voor aanstaande ouders, zorgprofessionals en andere geïnteresseerden.  Aansluitend wordt de documentaire ‘Een goed begin, bevallen in Nederland’ vertoond. De Zwolse verloskundige Erna Kerkhof is te zien in deze documentaire die gaat over het Nederlandse geboortezorgsysteem. 

Aanleiding hiervoor is de erkenning van de thuisbevalling als immaterieel erfgoed. De docu brengt het unieke systeem, alle mitsen en maren en de veranderingen van de afgelopen jaren in beeld. 

Werkzaam sinds 1989 haalt Kerkhof intussen “de baby’s van de baby’s” die ze eerder haalde. In de lezing vertelt ze over haar ervaringen: speciaal voor aanstaande ouders, zorgprofessionals en andere geïnteresseerden. Na de pauze wordt aansluitend de covertonen we aansluitend de documentaire ‘Een goed begin, bevallen in Nederland’ van Jet Homoet en Ane C. Ose.  

Vrienden van het Fraterhuis betalen 10, euro. de reguliere entreeprijs bedraagt 16 euro. De prijzen zijn inclusief collegetoebehoren. 

Kaarten zijn online te koop of aan de kassabalie van het Fraterhuis. 

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Kwazt! Samen werken aan bestaanszekerheid Algemeen 20 apr, 15:34
Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 20 apr, 12:56
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 20 apr, 09:55
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 apr, 20:44
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 apr, 17:33
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 apr, 17:14