Afbeelding

Schuttelaar Wijnen & Geschenken viert Koningsdag op een Prinzheerlijke manier

Partnerbijdrages

Schuttelaar Wijnen & Geschenken maakt van Koningsdag een extra bijzondere dag. Op 27 april komt de koninklijke familie rond 11.30 uur precies langs de winkel en om dat te vieren heeft Schuttelaar tal van speciale Koningsdagacties.

Iedereen kan deze dag de biologische chocolade van Biolands uit Tanzania, onovertroffen om zijn smaak en kwaliteit, proeven. De chocolade is bovendien in de aanbieding. Daarnaast zijn uit het grote geschenkenassortiment tal van cadeaus extra scherp geprijsd. Leuk om te geven en om te krijgen. Uiteraard zijn er veel wijnaanbiedingen en tevens vindt de introductie plaats van de Duitse Prinz Salm wijnen. Als klap op de vuurpijl bevat deze editie van weekblad de Swollenaer speciale kortingscoupons, welke uitsluitend op Koningsdag in de winkel inwisselbaar zijn.

In de middag heeft Schuttelaar voor iedereen een feestelijke bubbel klaar staan. Naast deze feestwijn zijn er nog ruim vijftig andere open wijnen die te proeven zijn vanuit de speciale proefunits. Kortom, ook op Koningsdag is er bij Schuttelaar Wijnen en Geschenken, recht tegenover Museum De Fundatie, veel te ruiken, te proeven en te beleven. De speciale openingstijden op koningsdag zijn van 10.00 tot 18.00 uur.

Schuttelaar Wijnen & Geschenken

Blijmarkt 17-19

8011 ND Zwolle

(038) 421 51 96

www.schuttelaarwijnen.nl