Afbeelding
Creapicture

15 jarig jubileum Bodylifeplan

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bodylifeplan viert 15-jarig bestaan

Met de filosofie: voeding, beweging, coaching en ontspanning op één plek, begon Marian van Ast in 2004 Bodylifeplan aan de Van Karnebeekstraat. Op zaterdag 25 mei van 11.00 tot 16.00 uur viert ze het vijftienjarig bestaan.

Iedereen is die dag welkom en kan meedoen aan diverse activiteiten. Zo is een kleedkamer omgebouwd tot escaperoom; men kan er alleen uit ontsnappen met de juiste kennis over gezondheid. Verder is er een plankchallenge, waar het de uitdaging is wie het langst kan planken. Er worden deze dag, desgewenst, portretfoto’s gemaakt voor het LinkedIn profiel of Facebook en bezoekers kunnen meedoen aan een roeiwedstrijd of ‘voor de fun’ aan een spelletje op de Wii. Van Ast: “En uiteraard is er koffie met verantwoord gebak.” Wie wil deelnemen kan zich vooraf aanmelden via Facebook, maar ook elk kwartier instromen. De feestdag is tevens een mooie mogelijkheid om kennis te maken met 20 % voordeel bij inschrijving op het totale pakket voeding en beweging.

“Met deze leefstijlstudio onderscheid ik me”, stelt Marian. “Mensen komen hier één tot twee keer per week op afspraak. Ideaal voor hen die meer begeleiding nodig hebben. We stellen een persoonlijke plan op en we houden de resultaten in de gaten en doen dit op afspraak. De eigenaresse krijgt ondersteuning van fysiotherapeut Elske van Diepen die haar eigen behandelruimte heeft. Verder heeft Marian haar activiteiten uitgebreid met bootcamp, en krachttraining waarbij ze met de deelnemers naar buiten gaat. Al jaren werkt Marian bovendien met de gesprekmethode “MatriXmethode “, waarbij onderliggende emoties worden ontkoppeld van voeding. Deelnemers kunnen lekker ontspannen in de infraroodsauna en met ontspanningsmassages.

Bodylifeplan

Van Karnebeekstraat 46

8011 JK Zwolle

(038) 423 37 10

www.bodylifeplan.nl

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 18 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 23 uur geleden