Afbeelding
Peter Abbes

Werken aan werk

Partnerbijdrages

Ben jij VERBINDEND, DESKUNDIG en BETROUWBAAR? Dan komen we graag met jou in gesprek! Dit zijn namelijk de kernwaarden van Therapeutisch Centrum GGZ. Verbinding is de basis van elke ontmoeting - deskundigheid is de basis van ons werk - betrouwbaarheid is de basis van het veilige klimaat.

Therapeutisch Centrum GGZ verleent professionele geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jongeren en volwassenen. Wij hebben daarbij aandacht en respect voor iedere vorm van diversiteit, omdat inclusie bij ons voorop staat. Therapeutisch Centrum GGZ biedt de zorg dichtbij de leef- en of werkomgeving van de cliënt. Ook hebben we oog voor de netwerksamenleving waar we ons in bevinden.

Bekijk onze actuele vacatures op www.therapeutisch-centrum.nl.

Wij zoeken o.a. psychologen, orthopedagogen, GZ-psychologen, orthopedagogen-generalist, verpleegkundig specialist én een applicatie-/systeembeheerder. 

Over ons
Bij Therapeutisch Centrum GGZ werken enthousiaste mensen die oog hebben voor elkaar. We vinden het belangrijk dat iedere professional ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling. Ideeën worden graag gehoord en snel omgezet naar besluiten. Communicatie gaat via korte lijnen en er heerst een open sfeer.

Over jou en ons
We denken graag met je mee in het zoeken naar een goede balans tussen werk en privé.
We zijn professioneel ambitieus: we hebben meerdere GZ-psychologen en klinisch psychologen in opleiding en verzorgen een incompany CGT-opleiding. We bieden intervisie, supervisie en diverse nascholingsmogelijkheden.

Wil je meer informatie over één van de vacatures? Neem dan contact op met Karin van der Wal (HR-adviseur) via 0527-224501.

Therapeutisch Centrum GGZ
EMMELOORD | LELYSTAD | DRONTEN | KAMPEN | GENEMUIDEN | BARNEVELD

Dit is een partnerbijdrage van Therapeutisch Centrum Emmeloord.