Mehrabi, Kuijer en Luhukay verkassen naar WVF

Sport

ZWOLLE ? WVF heeft afgelopen week drie spelers aangetrokken. Karwan Mehrabi komt over van Be Quick '28 en Ricardo Kuijer en Romano Luhukay maken de stap van Berkum naar Westenholte.

Mehrabi was een belangrijke verdedigende schakel in het kampioenselftal van Be Quick '28 en was er mede verantwoordelijk voor dat de ploeg maar achttien tegengoals incasseerde afgelopen seizoen. Hij moet Sybren Poppen bij WVF doen vergeten. Kuijer is een rechtsbuiten met snelheid als wapen. Hij maakte afgelopen seizoen de nodige minuten in Berkum 1.

Dit geldt in mindere mate voor Luhukay, die als een groot talent wordt beschouwd. ?De keuze van Romano met WVF is voor ons een teken dat wij als club op de goede weg zijn als het gaat om het begeleiden en het verder ontwikkelen van talentvolle spelers. We hebben helaas niet de (financiële) middelen om bijvoorbeeld spelers te halen en betalen, maar proberen het zoveel mogelijk met eigen jeugd en nieuw talent op te lossen?, zegt Freddy Eikelboom, voorzitter van de TC. WVF is nog niet helemaal klaar met de selectie voor volgend seizoen. ?We hopen in de komende dagen nog een paar goeie jongens te kunnen presenteren?, aldus Eikelboom.