Luhukay wint ook op JvK

ZWOLLE - Het 38ste Jopie van Kilsdonk-toernooi is gewonnen door Connipony Rosteam, een team dat voornamelijk bestond uit spelers van Be Quick ’28 aangevuld met onder meer Romano Luhukay.

De watervlugge aanvaller van WVF en van zaalvoetbalploeg Donaci werd verkozen tot beste speler van het toernooi. Luhukay won afgelopen week met WVF ook al het Jo van Marle-toernooi. In de finale rekende Rosteam na strafschoppen af met Tabonon Sportschool, dat niet beschikte over de broers Shimeri maar wel over de broers Ali-Pour-Asli. Broertje Mehran Ali-Pour-Asli mikte zijn strafschop op de paal, waarna Zappa van Raalte de beslissende binnenschoot. Cafe Lucky won de strijd om plaats drie.

Be Quick ’28 veroverde de trofee bij de vrouwen door in de finale te winnen van HTC, na strafschoppen. SVI finishte als derde. Sanne Pluim van Be Quick ‘28 won de prijs voor speelster van het toernooi. Bever Boys en VRH uit Hasselt (bij de vrouwen) verdienden de Fair Play Award.