Iedere woensdagochtend is al een grote groep ouderen actief met tafeltennis.
Iedere woensdagochtend is al een grote groep ouderen actief met tafeltennis. Foto: Sportservice Zwolle

Oldstars tafeltennisevent tijdens NK tafeltennis

Sport

TAFELTENNIS - Vrijdag 24 maart staat het Landstede Sportcentrum helemaal in het teken van het Nederlands kampioenschap tafeltennis. Daarnaast is er de bedrijvencompetitie en in de middag een Oldstars tafeltennisprogramma met onder andere coryfee Bettine Vriesekoop.

“Alle ouderen zijn van harte welkom om op die manier kennis te maken met tafeltennis. Je hebt geen tafeltenniservaring of -achtergrond nodig”, aldus Arjan Jansen, verenigingsadviseur van Sportservice Zwolle. Het Oldstars event komt voort uit een samenwerking van de Tafeltennisbond, het Ouderenfonds, Tafeltennisvereniging Zwolle, Landstede Sportcentrum en Sportservice Zwolle.

Lunch

 “We beginnen om 12.15 uur met een lunch, daarna houdt Betinne Vriesekoop haar verhaal en gaan we op een laagdrempelige manier tafeltennissen. Dat doen we door middel van allerlei spelvormen voor de fun, die bedacht zijn door mijn collega’s. Daarnaast houdt Tafeltennisvereniging Zwolle een laddercompetitie.”

De achterliggende gedachte is het verder promoten en uitbouwen van Oldstars tafeltennis in Zwolle. Iedere woensdagochtend is al een grote groep actief bij Tafeltennisvereniging Zwolle. Naast bewegen en actief bezig zijn, is het sociale aspect ook heel belangrijk. “We willen kijken of we met een extra groep kunnen starten. Tafeltennis is laagdrempelig, er zijn geen aangepaste spelregels en iedere senior kan meedoen en is welkom.” 

Aanmelden

Aanmelden voor de gratis lunch? Bel Sportservice Zwolle op 038-423 6686.