Afbeelding
Van den Berg INTERIEUR

Uniek laminaat 12mm dik

Partnerbijdrages

Uniek in de regio Kampen en Zwolle!

Vintage design laminaat.

Deze laminaat heeft een extra originele, verouderder, vintage structuur voor een nog betere natuurlijke uitstraling. Bijna niet van een houten vloer te onderscheiden en het gemak van een laminaat. De structuur is in de plank geperst, waardoor de echtheid niet minder is dan een houten vloer.

Colosseum, watervast, 12mm dik laminaat Watervast en extreem stabiel laminaat. De kern van dit laminaat heeft een hoge densiteit en laat toe om tot 400m² (20x20mtr) te plaatsen zonder overgangsprofiel. Het oppervlak is verzegeld door 2 watervaste lagen die er in combinatie met het strakke kliksysteem voor zorgen dat deze vloer geschikt is voor vochtige ruimtes.

Boardwalk laminaat, met 12 unieke planken extra lange planken. De Boardwalk laminaat collectie heeft 12 unieke planken waarbij er geen enkele herhaling is binnen een plank. Er is geen traditionele v-groef maar het decor loopt volledig door aan de rand. Dit zorgt voor een uitermate realistische vintage houtlook. Deze extra lange planken zijn uitgerust met een heel degelijk kliksysteem.

Kijk op www.vandenberginterieur.nl voor meer informatie.

Van harte welkom in onze ruime showroom.