Afbeelding
Erik-Jan Berends

Rat Racer Customs geeft motorfiets een metamorfose

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Motorrijders zijn voor het volledig customizen van hun tweewieler bij Buddhi Adikari van Rat Racer Customs aan het juiste adres. Maar ook voor een voordelige onderhoudsbeurt is iedere motorrijder welkom in de werkplaats aan de Vechtstraat 87 A.

“Tegen het centrum aan”, vertelt Adikari. “Je brengt je motor, gaat anderhalf uur winkelen en vervolgens kan je ‘m weer ophalen.” Revisie, onderhoud of reparaties, Adikari draait er zijn hand niet voor om. Klanten kunnen in zijn garage ook terecht voor onderdelen en accessoires, vooral Duitse kwaliteitsmerken.

Zijn passie is echter wel het customizen van motoren. “Als je een aparte motor wil, dan kan ik die voor je bouwen. Ik vind het mooi een motor totaal te vernieuwen, waardoor de klant met een wauw-gevoel de zaak weer verlaat.” In de Rat Racer Customs-werkplaats komen alle soorten en maten motorrijders, zegt de eigenaar. “Ik heb drie parttime medewerkers die onder meer het artistiek graveren en de special paint verzorgen.”

Adikari is al een aantal jaren actief. Sinds maart 2016 is hij helemaal in zijn element in zijn werkplaats aan de Vechtstraat. “Het is een gave plek, een tweede huis voor me. Van oorsprong ben ik lasser en machinebankwerker, maar dit is mijn passie. Wat in mijn hoofd zit, kan ik bouwen. Bezitters van zowel klassieke als moderne motoren kan ik helpen. Met name jongeren laten hun motorfiets weer graag customizen.” Kijk voor meer informatie ook op de Facebookpagina.

Rat Racer Customs

Vechtstraat 87 A

8021 AV Zwolle

06-541 05 044

www.ratracercustomshop.com