Afbeelding
Menno Spiekerman

Workshop 'Hoe Promoot Ik Mijn Bedrijf'

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Zwolle – In de conceptstore 101Winkels (een initiatief dat prachtige merken, producten en ondernemers bij elkaar brengt en wat is opgericht met als doel om ondernemers de kans te bieden om hun eigen producten en of merk te tonen in een fysieke winkelruimte), gevestigd aan de Nieuwstraat 100 te Zwolle, zal er een workshop worden georganiseerd op zaterdag 23 september 2017 tussen 13.00-15.00 (inloop om 12.30) met het onderwerp ‘Hoe Promoot Ik Mijn Bedrijf’; Claudia van Bruggen, Gemeenteraadslid Economische Zaken D66 Gemeente Zwolle zal de opening verzorgen!

Waarom deze workshops?

Veel kleine zelfstandigen, ZZP’ers en startende ondernemers vinden het vaak lastig om hun producten aan de man te brengen/te promoten. Als je een fysiek product hebt, dan zijn er diverse mogelijkheden om meer klandizie te krijgen en publiciteit voor jouwzelf als ondernemer als voor je product. Mogelijk weten ondernemers niet waar ze moeten beginnen of hoe ze dit moeten aanpakken, hebben ze er geen tijd voor, etc. Als kleine ondernemer moet naast je product ook je marketing (online & offline) regelen, zorgen dat je website/webwinkel voldoet aan de eisen van tegenwoordig (leesbaar op zowel laptop, iPad en smartphone), moet jij je druk maken om een logo/banner en drukwerk! Alleen in een dag zit maar 24 uur! De belangrijkste vraag is: “Heb je altijd veel budget nodig om dit te realiseren?”. Vaak komen er bedragen voor websites/webwinkels voorbij van honderden/duizenden euro’s, wat kleine zelfstandigen, ZZP’ers en startende ondernemers gewoon niet kunnen betalen! Ook voor deze doelgroep zijn er mogelijkheden, waar Hoe Promoot Ik Mijn Bedrijf bij zou kunnen helpen met haar samenwerkingspartners!

Deelnemen?

Meld je aan via info@hoepromootikmijnbedrijf.nl of via 101winkelszwolle@gmail.com! Kosten zijn 15 euro (inclusief onbeperkt koffie/thee + iets lekkers). Graag gepast betalen! Max 25 personen kunnen aanwezig zijn per bijeenkomst! Ondernemers die een plank/kast of stellage huren bij ‘101Winkels’, maar ook ondernemers hierbuiten zijn van harte WELKOM!