Afbeelding

Koops Bedden biedt ongemakkenvoordeel

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het in 2016 koninklijk onderscheiden Koops Bedden gaat binnenkort weer flink aan de slag voor een nog mooiere showroom in haar pand aan de Rondweg 72 in Wezep.

“Zo waren wij niet tevreden over de nazorg en afwerking van de huidige leverancier van onze kastenstudio en hebben de knoop doorgehakt om een nieuwe leverancier te nemen. Wij gaan dan ook de komende tijd zes geheel nieuwe showmodellen plaatsen en ruimen de oude op”, aldus Ente Bosma jr.

Verder krijgt Koops Bedden van Tempur, het wereldmerk als het gaat om traagschuimmatrassen, een geheel nieuwe studio met diverse slaapcomfortopstellingen en nieuwe, gestoffeerde bedden die een boxspring-look hebben. “Leuk om te vermelden, is dat Tempur nu ook voor de jong volwassenen een nieuwe serie matrassen en bedden heeft ontwikkeld die er heel trendy uitziet”, vervolgt Ente Bosma jr. “Om ruimte te creëren, geven wij en Tempur maar liefst 25 procent korting. Op andere showroommodellen kunnen de kortingen oplopen tot wel 50 procent. Dus ondanks de overlast is het nu wel heel voordelig om een bed te kopen.” Bosma jr. adviseert er snel bij te zijn, want de ongemakken voordeelactie duurt maar drie weken en op is op.

De speciaalzaak krijgt verder vier nieuwe trendy tafels van hout en staal voor het ontvangen van klanten. Ook wordt het behang van de pip studio (pip is bedtextiel dat er altijd zeer bont en fleurig uitziet) vervangen door de nieuwste trend. Tot slot komt er een heel bijzondere graffitiwand.

Zie voor de openingstijden de vernieuwde website www.koopsbedden.nl. Koops Bedden is op Hemelvaartsdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend en op zondagen gesloten.