Afbeelding

Zwolse Seven Stars beste intermediair van het jaar

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Zwolle / Amsterdam – IT-dienstverlener Seven Stars uit Zwolle is tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid op 14 maart door een gerenommeerde jury uitgeroepen tot winnaar van de Staffing Awards in de categorie “Beste Intermediair van het Jaar”. Het juryoordeel is tot stand gekomen op basis van online referenties door zowel kandidaten als klanten. “We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van Seven Stars,” aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer en jurylid van de Staffing Awards.

Over de Staffing Awards

De Staffing Awards is dé landelijke verkiezing waarmee de kwaliteit van de meer dan 8.000 organisaties binnen de Nederlandse flexmarkt wordt gemeten. Op basis van referenties van klanten en kandidaten en een online vragenlijst voor de organisatie wordt de ranglijst door een gerenommeerde jury bepaald. Het Zwolse Seven Stars won de hoofdprijs: beste intermediair van het jaar in de categorie groot (jaaromzet > 25 miljoen).

Juryoordeel

De gerenommeerde jury, bestaande uit branchevertegenwoordigers als LinkedIn, Indeed, Carerix, Ratecard en Recruiters United is zeer positief: “Het cijfer dat Seven Stars heeft gekregen op basis van de referenties is zeer hoog, een 9.0 uit 10 op basis van de klanttevredenheid, een 8.7 op basis van kandidaattevredenheid en een 8.6 op basis van het juryberaad.”

Juryvoorzitter Sander Poos, Managing Director Benelux van Indeed lichtte de winst van Seven Stars toe door tijdens de uitreiking in te gaan op de moeilijke IT-markt waarin Seven Stars opereert: “Het is een high-competetive market, er gebeurt veel. Natuurlijk is het zo dat ICT in zijn algemeenheid een vechtersmarkt is op dit moment. Maar wat ons opviel in de beoordeling die we zagen, is dat er consistentie in de hoge beoordeling zat. Zowel van kandidaten als van klanten. Het was voor ons duidelijk dat jullie dit jaar echt de onomstreden winnaar zijn.”

Mooi compliment

Uiteraard is Seven Stars blij met de erkenning. Recruitment Directeur Niels Moelard: “Dit is heel erg gaaf. Deze award is een mooi compliment voor al onze collega’s die zich elke dag met z’n allen inzetten om onze professionals, partners en opdrachtgevers gelukkig te maken. Ik vind het heel mooi dat we dat terugkrijgen uit de markt, omdat we daar elke dag hard voor knokken.”

Over Seven Stars

Het Zwolse Seven Stars is een onafhankelijke & innovatieve IT-dienstverlener welke is opgericht in 2005 door Zwollenaar Marius Nijland. Vanuit haar rol als Managed Service Provider lost Seven Stars IT-vraagstukken op bij opdrachtgevers. Dit doen zij door het bemiddelen van de beste IT-professionals. Zowel vast als tijdelijk. Voor iedere opdrachtgever kijkt Seven Stars scherp naar wat de wensen zijn en anticipeert zij hierop door het leveren van maatwerk oplossingen. Naast bemiddeling is Seven Stars thuis in werving & selectie, payrolling en contractmanagement. Snelheid, kwaliteit en integriteit staan bij Seven Stars voorop. En dat werkt; inmiddels maken ruim 400 IT-professionals het verschil in de mooiste opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers.


Het hoofdkantoor van Seven Stars is gevestigd in Zwolle. Daarnaast heeft het bedrijf sinds maart 2018 een vestiging op de Zuidas in Amsterdam.