Annet Kroes en René de Heer
Annet Kroes en René de Heer Foto

Wethouder René de Heer ontvangt eerste exemplaar Diezerbrinker Hoefje opening fase 2 herinrichting winkelgebied Diezerbrink.

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zwolle, 17 november Wethouder René de Heer ontving vandaag bij de opening van Fase 2 van de herinrichting winkelgebied Diezerbink de eerste spaarkaart Het Diezerbrinker Hoefje. Hij ontving de kaart uit handen van Diezerbrink ondernemers voorzitter Annet Kroes. Bij elke winkel krijgen klanten een hoefijzertjes stempel en bij 10 stempels is de kaart vol. 

“We zijn heel blij met de verbeteringen van ons winkelgebied”, aldus Annet Kroes, “En klanten reageren heel positief. De bereikbaarheid en parkeren zijn bijvoorbeeld heel goed geworden en je kunt gezelliger rondlopen of even zitten”.

Goede samenwerking

Wethouder René de Heer vond de samenwerking van de ondernemers in Diezerbrink zeer geslaagd. In september stemden de ongeveer 110 Diezerbrink ondernemers opnieuw voor de BIZ (Bedrijven Investerings Zone). Dat viel ook samen met het opknappen van dit verrassende winkelgebied vlakbij de binnenstad. “De herinrichting is goed geslaagd. Vervolgens is de BIZ gerealiseerd. Deze Diezerbrinkje Hoefje spaatactie spreekt mij ook zo aan, het nodigt uit dit winkelgebied te verkennen”.

Spaaractie

In het plan staat bijvoorbeeld dat de ondernemers meer klantbinding willen, daarom is in Diezerbrink de Hoefijzertjes spaaractie gestart. Als klanten iets kopen bij één van de winkels of horeca zaken in Diezerbrink krijgen ze een hoefijzertjes stempel in hun spaarkaart. De spaarkaarten liggen bij de winkels in Diezerbrink. Na 10 stempels is de kaart vol. Die kan bij één van de bussen ingeleverd worden. Klanten maken dan kans op een Diezerbrink goodie bag ter waarde van €50,- vol Diezerbrink producten. De actie loopt tot 19 december.

Bloemenwinkel gezocht

“Op die manier willen we klanten extra kennis laten maken met de leuke, verrassende winkels en horeca in Diezerbrink”, vult centrumadviseur Eduard Plate aan,” Overigens zijn we op zoek naar een bloemenwinkel. Daar hebben we nu een hele goede locatie voor. We nodigen ondernemers graag uit!”

Het gebied, met Diezerkade, Thomas à Kempisstraat en Vechtstraat is momenteel ook gezellig verlicht. “Dat maakt het extra sfeervol om hier te komen winkelen”, zo besluit Annet Kroes, die ook heel blij is met de samenwerking met de gemeente Zwolle.

www.diezerbrinkzwolle.nl

Afbeelding
Pluim 2023 Vrienden van de Stadskern Zwolle naar transformatie voormalig Provinciehuis Algemeen 22 feb, 16:31
Afbeelding
Legendarisch feest Lipgloss krijgt vrijdag 23 februari nieuwe editie in Hedon Algemeen 22 feb, 15:30
Afbeelding
Fraterhuis Academie over reclame in film Algemeen 22 feb, 14:06
Afbeelding
Betoverend, muzikaal avontuur over de rivier van beeldend multitalent Steef de Jong Algemeen 22 feb, 11:52
Afbeelding
Billy Boem club vanaf 15 april: Doe- en praatclub voor kinderen, met een thuissituatie waar het niet altijd even makkelijk loopt. Algemeen 22 feb, 10:16
Afbeelding
Het is bijna weer tijd voor eerste wielerklassieker van 2024: Salverda Bouw Ster van Zwolle aantrekkelijke opener van wielerseizoen Partnerbijdrages 22 feb, 08:40