Afbeelding
Aangeleverd

Fraaie notariswoningen gelegen in beschut hofje

Partnerbijdrages

Op een prachtige rustige en groene locatie verrijzen vijf fraaie notariswoningen. De woningen worden in een beschut hofje gebouwd en liggen op ruime kavels. De duurzame woningen krijgen een moderne architectuur met een knipoog naar de jaren 1900. 

Standaard hebben de woningen een bad- en slaapkamer op de begane grond, op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De woning worden gasloos verwarmd door een warmtepomp installatie in combinatie met vloerverwarming. De bouwvergunning is in aanvraag en de aannemer zal na verlenen vergunning starten met de bouwactiviteiten. Het plan is gelegen op Villapark Ketelhaven tussen Dronten en Kampen waar permanent gewoond mag worden, deze gezonde VVE heeft de beschikking over een zwembad, tennisbanen en een jeu de boules baan waar u als woningeigenaar gebruik van kunt maken. Naast het park zijn twee jachthavens die aansluiten op het Ketelmeer dit is een prachtig watersport gebied in de nabijheid bevinden zich diverse natuurgebieden.

Sinke Dronten verzorgt voor Uniqresort de verkoop. Voor meer informatie: www.Sinkebv.nl of https://www.funda.nl/nieuwbouw/dronten/project-42669268-berkenhof-ketelhaven/

Dit is een partnerbijdrage van Sinke Dronten. 

Afbeelding