Afbeelding

Jumbo Nagelmaeker opent Pick Up Point voor online bestellingen

Partnerbijdrages

Klanten van Jumbo Nagelmaeker aan de Wade 102 in Stadshagen kunnen vanaf dinsdag 6 oktober terecht bij het tweede Pick Up Point voor online bestellingen in Zwolle. Inwoners van Zwolle en omgeving kunnen hun boodschappen eenvoudig bestellen op Jumbo.com en de bestelling vervolgens snel ophalen bij de speciale balie in de winkel.

Ondernemersechtpaar Jeroen en Marina Nagelmaeker-Nijland kijkt er naar uit om klanten te laten kennismaken met de nieuwe service. ?Bij alles wat we doen, staat de klant centraal. Met het Pick Up Point komen we tegemoet aan de wens van onze klanten om overal en op elk moment boodschappen te kunnen doen. Of dit nu in de winkel of online is. Uiteraard bieden we ook bij het ophalen van online bestellingen de persoonlijke service die klanten van ons gewend zijn.?

Online

Met het Pick Up Point in Zwolle opent Jumbo het 127e afhaalpunt voor online bestellingen in Nederland. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 09.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kunnen klanten met pin betalen. Het Pick Up Point is van maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur geopend. Op zaterdag is het Pick Up Point van 09.00 tot 20.00 uur geopend.

 

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 12 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13