Afbeelding

Van bewegen naar trainen bij Fitland

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Sterker worden? Een betere conditie? Afvallen? Of gewoon de algehele fitheid verbeteren? Bij Fitland Zwolle Stadion en Fitland Zwolle Stadshagen staat het resultaat van haar sporters centraal.

Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. De teams van gemotiveerde instructeurs staan klaar om alles uit de training te halen wat er in zit. Fitland staat voor functioneel en resultaatgericht trainen op ieder niveau en helpt haar leden om op een verantwoorde manier van bewegen naar trainen te gaan. Fitland noemt dat: Real Fitness.

Om trainen in de fitness nog toegankelijker en effectiever te maken, introduceerde Fitland deze zomer de Real Fitness Menukaart. Hiermee kunnen leden bij Fitland meer dan twintig fitnessworkshops volgen waarin zij kennismaken met een nieuwe trainingswijze naar keuze. Zowel leden als niet-leden kunnen kosteloos gebruik maken van een workshop en leden zelfs onbeperkt. Benieuwd naar bijvoorbeeld een workshop kettlebell-training, een workshop trainen op hartslag of een workshop stootzak-training? Boek nu een gratis workshop op www.fitland.nl/fitnesscentra.

Alle trainingsfaciliteiten van Fitland zijn bij de prijs inbegrepen, inclusief de (Les Mills) groepslessen en persoonlijke begeleiding. Fitland biedt een vrij opzegbaar lidmaatschap aan en de leden kunnen gebruik maken van een vakantie-stop, een rustend lidmaatschap en kunnen hun lidmaatschap stilzetten bij ziekte. Daarnaast wordt er een verhuisregeling aangeboden en kunnen leden sporten op alle Fitland vestigingen. Voor 26,90 euro kan men één maand voordelig en vrijblijvend kennismaken met Fitland.

Zwolle Stadion

Stadionplein 16

8025 CP Zwolle

(038) 455 09 66

 

Fitland Stadshagen

Overtoom 1

8043 LZ Zwolle

(038) 420 42 25

 

www.fitland.nl

 

 

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30