Afbeelding

Workshop Sportfotografie bij Foto Hans Keuzekamp

Partnerbijdrages

Fotoweek 2015 komt eraan. In deze week zet Foto Hans Keuzekamp verschillende aspecten van fotografie in het zonnetje. Op maandag 14 september licht de speciaalzaak sportfotografie eruit.

Van de huisfotograaf van PEC Zwolle, Peter Boitelle, en een specialist van Nikon krijgen de deelnemers een lezing over hoe ze op de beste manier de spectaculairste actiefoto's kunnen schieten. Dit gebeurt in het IJsseldeltastadion. De workshop begint om 16.30 uur. Vóór het eten krijgen de cursisten uitleg over sportfotografie en de verschillende objectieven van Nikon. Na het eten gaan ze de kennis in de praktijk brengen. Jong PEC speelt die avond tegen SC Heerenveen. Tijdens deze wedstrijd kunnen de deelnemers hun nieuw geleerde kunsten vertonen. Ze nemen hun eigen Nikon camera en lenzen mee. Foto Hans Keuzekamp zorgt voor demolenzen van Nikon.

Nikon heeft een nieuw objectief uitgebracht. De 200-500mm VR. Deze maakt op 14 september zijn Nederlandse debuut. Dit model is nog niet te koop, maar tijdens de workshop exclusief uit te proberen.

Aanmelden kan via www.fotohanskeuzekamp.nl. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen 35 euro. Dit is inclusief een hapje en een drankje.

Foto Hans Keuzekamp

Oude Vismarkt 20-22

8011 TB Zwolle

(038) 421 36 97

www.fotohanskeuzekamp.nl

 

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30