Afbeelding

Directeur-bestuurder Rave van Driezorg vertrekt

Algemeen

ZWOLLE/HATTEM ? Wim J. Rave vertrekt per 1 september 2015 als directeur-bestuurder van Driezorg. "Reden hiertoe is een onoverbrugbaar verschil van mening met de Raad van Toezicht, als het gaat om de manier waarop de organisatie omgaat met alle veranderingen in de ouderenzorg", zo meldt de organisatie in een persbericht.

?Het verschil van visie en opvattingen heeft onder andere betrekking op het beleid dat Driezorg moet gaan voeren om de veranderende omstandigheden in de ouderenzorg het hoofd te kunnen bieden,? aldus Ellen Kruize, voorzitter van de Raad van Toezicht. ?Beide partijen hebben vastgesteld dat dit verschil onoverbrugbaar is gebleken. Om die reden is besloten om de arbeidsrelatie per 1 september te beëindigen.?

Rave werkt sinds 1986, dus bijna dertig jaar, bij Driezorg. De Raad van Toezicht zegt haar waardering uit te spreken voor zijn grote inzet en prestaties. "Beide hebben ertoe geleid dat Driezorg is uitgegroeid en ontwikkeld tot een erkende organisatie op het gebied van ouderenzorg en ouderenhuisvesting in Zwolle en omgeving.?

 

 

Opvolging
?Over de opvolgingvan de heer Rave is op dit moment nog niets bekend. Onlangs is er een vacature uitgezet. Tot het moment dat deze vacature vervuld is, zal Ina Huesken (lid Raad van Bestuur a.i.) - samen met de Raad van Toezicht - alle lopende werkzaamheden voortzetten.?

 

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30