Afbeelding

En de winnaar is? Edwin Stroeve

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het was op 22 mei feest bij Premio Banden en Autoservice Van Essen. Deze dag werd er gevierd dat het bedrijf, dat voorheen Bandencentrum Bourgonjen heette, haar naam heeft gewijzigd.

Op veler verzoek heeft het bedrijf haar bandenservice uitgebreid met auto-, caravan- en camperservice en daar past een nieuwe naam bij. Het geslaagd Open Huis met de Autoverwendag werd goed bezocht. Vele autobezitters volgden de uitgestippelde gratis autocontroleroute en lieten zich met hun auto verwennen. Daarnaast was er het nodige te winnen. Met het raden van een grote 34? tractorband was een autobandenset te winnen. Heel veel kaartjes met gewichten uiteenlopend van 110 tot 2.350 kilo zijn ingeleverd.

En toen was het moment van wegen daar?.De weegschaal bleef staan op een gewicht van 328,8 kilo. Met 320 kilo zat Edwin Stroeve hier het dichtst bij. Daarmee heeft hij een gratis autobandenset gewonnen. Edwin heeft gekozen voor een nieuwe winterbandenset 17? van het A-merk Dunlop voor aankomende winter voor onder zijn BMW. ?Een heel goede keuze?, volgens Van Essen. ?Hier kan hij vele jaren plezier aan beleven.? Vorige week dinsdag kwam hij zijn prijs in ontvangst nemen. En dit was niet eens de enige prijs die hij had gewonnen. Bij het dobbelen had Edwin met dubbel vijf al een waardebon voor een gratis apk of kleine beurt in de wacht gesleept en een waardebonnenkaart met veel kortingen bij de autocontrole. Zijn ?autojaar' kan dus nu al niet meer stuk? Van Essen: ?Edwin, van harte gefeliciteerd met je prijzen.?

Premio Banden en Autoservice

Van Essen

Ceintuurbaan 8

8024 AA Zwolle

(038) 453 17 1 7

 

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30