Afbeelding

Leesvoer voor de vakantie bij Boekenhuis Zwolle

Partnerbijdrages

Veel mensen gaan nu op zoek naar goedkope vakantieboeken. Boekenhuis Zwolle is en blijft een echte de Slegte winkel, bekend om zijn assortiment ramsj en tweedehandsboeken.

Voor veel mensen betekent vakantie eindelijk tijd om lekker te lezen, ?zonder boek geen vakantie'. De medewerkers van Boekenhuis Zwolle adviseren graag. Naast een goed advies hebben zij voor klanten een ?literatuur voor op reis' -aanbieding: drie boeken halen, twee betalen. Deze aanbieding is geldig in de maanden juni en juli voor de romans en de thrillers.

?Boekenhuis Zwolle, gevestigd aan de ?boekenboulevard' is het afgelopen jaar hartelijk ontvangen en is met regelmaat op verschillende boekenmarkten te vinden. Onze winkel is goed gesorteerd in tweedehands literatuur en ramsj boeken?, vertelt Robert Elias, eigenaar van de winkel. Ook voor talen, geschiedenis, psychologie, filosofie, kunst, reizen en kinderboeken kunnen klanten bij Boekenhuis Zwolle terecht. ?Wie een nieuwe titel, kantoorartikelen of tijdschriften wil kopen, kan terecht bij Boekhandel Westerhof, even verderop. De winkels sluiten goed op elkaar aan en de locatie is perfect. Omdat het aanbod dagelijks wisselt, behouden wij een breed en verrassend assortiment? aldus Elias. ?Veel mensen komen daardoor met vaste regelmaat binnen. We hebben een gezellige kinderhoek en de koffie staat altijd klaar.?

Boekenhuis Zwolle

Jufferenwal 14

8011 LE Zwolle

 

 

 

 

 

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 13 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13