WVF gaat met aanwinsten voor linkerrijtje

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Met de laatste aanwinsten Lauwand Suleiman, Sander Bolt (beide Berkum) en Jesse Betaze (WHC) denkt WVF volgend seizoen hoge ogen te gooien in de eerste klasse. Het vertrouwen in een goede notering is ruimschoots aanwezig bij de club die eerder ook Romano Luhukay, Ricardo Kuijer en Karwan Mehrabi haalde.

Bolt is afkomstig van Berkum, waar hij het afgelopen seizoen niet heel veel aan spelen toekwam. ?WVF lijkt me een warme en ambitieuze vereniging, waar ik weer het plezier in voetbal terug wil krijgen?, zegt de verdediger. ?Het zou super mooi zijn om dit jaar een prijs in de vorm van een periode te pakken.?

Linkerverdediger Suleiman denkt dat de top vijf haalbaar is voor de degradant uit de hoofdklasse. ?Ik heb veel zin in het nieuwe seizoen met de mooie derby's. Ik verwacht met WVF mee te kunnen draaien in de top vijf.?
Betaze keert na twee seizoenen bij WHC in de hoofdklasse terug op het oude nest. De middenvelder was als jeugdtrainer nog altijd verbonden aan WVF. Naast de aanwinsten hevelt WVF de A-junioren Jari Bezemmbinder en Mehmet Can Obanoglu over naar het eerste en krijgt Niels Goedegebuur een nieuwe kans in de voorhoede.

?Nu is het aan de trainers en jongens zelf ervoor te zorgen dat er een goed team komt te staan dat met leuk en aanvallend voetbal mee kan strijden in het linkerrijtje. Wie weet weten we te verrassen?, aldus Freddy Eikelboom, voorzitter van de tc.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30