Afbeelding

Theater Gnaffel op Zwolle Unlimited

· leestijd 1 minuut Cultuur

Op zaterdag 6 en zondag 7 juni is Theater Gnaffel te zien op festival Zwolle Unlimited met de voorstelling Villa Kakelbont. Een hilarische en soms ook gevoelige vertelling over een stoere meid met een eigen wil die zelf haar pad kiest. Met bizarre ontmoetingen en de warmte van een goed gezongen brutaal lied. De voorstelling speelt op een bijzondere locatie, namelijk het oude pand van De Librije aan het Broerenkerkplein.

Villa Kakelbont (6+)
Lotti springt op een stormachtige zomeravond uit haar slaapkamerraam en laat haar ouders in hun sop gaarkoken. Eigenwijs en vastberaden speurt ze naar een huis waarin ze precies past, als een sleutel in het slot. Daar heeft ze niemand nodig en is ze gelukkig.

Haar avontuurlijke reis voert langs drie zingende motten met een gevaarlijke en briljante circusact en een mysterieuze vrouw met rode vlechten in een oud hotel. Lotti ontdekt dat ze soms niet ver hoeft te zoeken om thuis te zijn.

Informatie & verkoop
Zaterdag 6 juni om 15.00 uur
Zondag 7 juni om 11.30 en 15.00 uur

Locatie: het voormalige pand van De Librije, Broerenkerkplein
Toegang: 6 festivalmunten (? 1,20 per stuk), inclusief een gratis pannenkoek op het Smulerf op vertoon van je toegangsbewijs. De munten zijn verkrijgbaar bij de informatiestands op het festivalterrein.

Je kunt tot en met 3 juni alvast plaatsen reserveren via publiciteit@gnaffel.nl. Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer, de dag en tijd dat je de voorstelling wilt bezoeken en met hoeveel personen je komt. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Theater Gnaffel
Het Zwolse theatergezelschap Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. De poppen staan naast de acteurs op het toneel als gelijkwaardige personages. Artistiek leider Elout Hol heeft een uitgesproken en eigen speelmethode en theatertaal ontwikkeld: hartstocht en intimiteit zijn kenmerkend voor de voorstellingen. In 2013 ontving hij een Gouden Krekel voor zijn oeuvre.

Kijk voor meer informatie op www.gnaffel.nl of www.zwolleunlimited.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30