Kontrast Sport en Wellness in Dalfsen viert 25-jarig jubileum

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kontrast Sport en Wellness hoopt op 20 juni haar 25-jarig jubileum te vieren met een dag vol sport, spel en feest. Vanaf 13.00 uur kunnen de leden meedoen aan een grote Zeskamp, een Trial Run en een Spinningmarathon.

?s Avonds vanaf 20.00 uur is er een Meet and Greet. Voor iedereen is er dan gelegenheid tot feliciteren en wordt het startschot gegeven voor de samenwerking met de Stichting Tegenkracht. Aansluitend is er een feestavond met een muzikaal optreden van Hannes en Florien Hilgenkamp en dj Jorrit Veneman in de feesttent.

In aanloop naar het feest heeft Kontrast het hele jaar door mooie aanbiedingen voor haar leden, maar ook voor niet-leden. Omdat de sauna-accommodatie in het sport- en wellnesscomplex dit jaar tien jaar bestaat, kunnen saunaliefhebbers in de maand juni voor 100 euro een kaart voor tien keer sauna-entree kopen. Wie het sporten in Kontrast eens wil uitproberen, kan in de  zomermaanden juni, juli en augustus voor 1 euro per dag onbeperkt komen sporten. Mensen die een jaarlidmaatschap afsluiten, kunnen de rest van de zomer gratis komen sporten.

Kontrast heeft de opbrengst van het jubileumfeest toegezegd aan de Stichting Tegenkracht. Deze stichting zorgt ervoor dat kankerpatiënten tijdens de oncologische behandeling in de gelegenheid worden gesteld om te sporten. Aangetoond is dat een gericht sportprogramma een positief effect heeft op de behandeling van de ziekte en de kwaliteit van leven na de behandeling. Kontrast stelt bovendien voor alle kankerpatiënten haar faciliteiten voor een periode van anderhalf jaar gratis ter beschikking. Zij kunnen na een consult bij de sportarts gratis komen trainen.

De hypermoderne  Milon Cirkel biedt hierbij fantastische trainingsmogelijkheden. Spieren kunnen in een korte sessie optimaal weer in vorm worden gebracht op een veilige manier.  Maar de patiënten kunnen ook zwemmen of een groepsles of cardiotraining volgen. Alles om beter tegen de behandeling te kunnen, sneller te herstellen en fitter uit de strijd te komen. Het advies van de sportarts, ondersteund door de oncoloog, speelt hierbij een centrale rol.

Matijs Jansen, initiator van de Stichting Tegenkracht geeft op 20 juni het startschot voor deze unieke samenwerking.

Eigenaren Hanny en Jenni Hilgenkamp nodigen iedereen die hierbij aanwezig wil zijn en Kontrast wil feliciteren van harte uit voor de Meet and Greet om 20.00 uur. Kontrast Sport en Wellness is gevestigd aan de Haersolteweg 23 in Dalfsen.

 

 

 

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30