Afbeelding

Verantwoord zonnen bij SunCare Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zonnestudio SunCare Zwolle heeft op 4 maart haar deuren aan de Hogenkampsweg 31 geopend. In het oude pand van van Leerentveld is na drie maanden intensieve verbouwing een supermoderne zonnestudio neergezet.

SunCare is een franchiseorganisatie met inmiddels dertig vestigingen over het hele land. In samenwerking met Ergoline, marktleider op het gebied van zonnebanken in Nederland, is SunCare Zwolle de locatie geworden waar men verantwoord kan zonnen zonder afspraak en waar hygiëne absoluut voorop staat. Voor franchisenemer Robert Flokstra is dit de tweede vestiging. ?Ik ben vier jaar geleden begonnen in Boxtel (Noord Brabant). Ik krijg dan ook vaak de vraag te horen, waarom Zwolle? Steeds meer mensen gaan onder de zonnebank om de aanmaak van vitamine D te stimuleren. Hierbij is het goed om te weten dat UV-licht uit een zonnebank niet schadelijker voor je is dan UV-licht van de zon. Het voordeel van een zonnebank is echter dat men de exacte hoeveelheid straling zelf kan bepalen. Je kunt een zonnebank immers exact instellen, regelen en doseren. De zon daarentegen doet haar eigen ding. Daarnaast is het belangrijk om de huid langzaamaan en gedoseerd te laten wennen aan UV-straling, dan bouwt deze een bepaalde beschermingsfactor op. Zodoende kun je jezelf beschermen tegen de felle zon in een warm vakantieland of op een mooie zomer in eigen land. Ik verwacht dat de komende jaren de vraag naar een verantwoorde zonnebank in Zwolle gaat stijgen. Vandaar dus de keuze voor Zwolle.?

Met een leuke openingsactie, waarbij de klanten tien dagen lang super voordelig konden zonnen, heeft SunCare zich direct laten zien en horen in de omgeving. "Veel leuke en positieve reacties van de klanten bevestigen dat de vraag naar een professionele zonnestudio groot is. Ik zie daarom ook een mooie toekomst tegemoet in Zwolle."

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30