Twee Thuiswinkel Awards voor www.kookwinkel.nl

Partnerbijdrages

Kookwinkel Oldenhof heeft met www.kookwinkel.nl de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL in ontvangst mogen nemen in de subcategorie Wonen & Tuin én de hoofdcategorie Huis, Hobby & Cadeau. ?De persoonlijke benadering is net of je in de winkel staat.?

Consumenten kozen in zeven hoofdcategorieën en vijftien subcategorieën hun favoriet voor de Publieksprijzen XL. De winnaars van de Publieksprijzen zijn bepaald op basis van 5.000 beoordelingen uit een online consumentenpanel van GfK, gecombineerd met 48.000 beoordelingen uit kwalitatief consumentenonderzoek onder eigen klanten.

Kookwinkel Oldenhof aan de Diezerstraat 100 is al sinds 1821 actief in de wereld van koken en is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist in de keuken met fysieke winkels in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. In 2001 werd de webwinkel www.kookwinkel.nl gestart. Inmiddels levert de webwinkel 7 dagen in de week bestellingen. Oldenhof biedt een ruime keuze elektrische keukenapparatuur, pannen, messen, keukengerei, servies en alles wat je verder rondom eten en tafelen nodig heeft. Voor het bereiden van een dagelijkse maaltijd tot een luxe diner voor familie en vrienden. Ook de professionele kok kan bij Oldenhof zijn hart ophalen. Met topmerken zoals Le Creuset, KitchenAid, Rancilio, Big Green Egg, Mauviel en vele andere merken staat Oldenhof garant voor hoge kwaliteit.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30