Afbeelding

Open Dag bij Studio Jobpoint

Algemeen

Open dag Studio Jobpoint

Gisteren was het een feestelijke dag voor Studio Jobpoint in Westenholte (Zwolle). De nieuwe werklocatie van ?Omega Zorg' werd officieel geopend en tevens was er open dag. Rond 13.00 uur kwamen de eerste mensen binnen druppelen. Een buurtbewoner: ?Je fietst er zo vaak langs, en dan zie je er wel mensen, maar je weet eigenlijk niet wat er gebeurt. Nu krijgen wij de kans om eens binnen te kijken?.

Studio Jobpoint is een arbeidsgerelateerde dagbestedinglocatie. (Jong)volwassenen met een arbeidsbeperking leren bij ons werknemersvaardigheden. Onder begeleiding van ervaren begeleiders hebben zij de mogelijkheid om hun kennis en werkervaring te vergroten. Daar waar mogelijk wordt samenwerking met opleidingsinstituten gezocht zodat ze een vakdiploma kunnen behalen.

Studio Jobpoint heeft verschillende afdelingen; fotografie, deco, drukwerk en grafische vormgeving. In het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) is er ook een klusteam in te huren voor klussen in en rondom uw huis.

U bent van harte welkom om eens bij Studio Jobpoint binnen te lopen. Om bijvoorbeeld een kopietje te laten maken of om de aanhanger te huren. Openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 09.00 uur 16.00 uur. Ons adres is Westenholterweg 50 in Zwolle (Westenholte).

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30