Lezing over COPD in Odeon

Algemeen

BINNENSTAD - In de Hemminkzaal van theater Odeon geeft de Publieksacademie van Isala op maandag 10 november een lezing over COPD (Chronische bronchitis en longemfyseem).
In Nederland hebben 320.000 mensen COPD. Deze ziekte tast de longen aan waardoor je niet goed kunt ademhalen en je minder energie hebt. COPD gaat niet meer over en heeft een behoorlijke impact op iemands leven. Maar het verloop van de ziekte is wèl te beïnvloeden.
De sprekers op deze avond zijn longartsen Jan Willem van den Berg en Hans Grotjohan. Beiden zijn werkzaam in Isala. De verpleegkundigen van het Isala Stoppen met Roken programma, het Longrevalidatieprogramma en diëtisten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Artsen en medewerkers van Isala verzorgen onder de noemer Publieksacademie laagdrempelige lezingen over zorgontwikkelingen, innovaties en onderzoek. De lezingen vinden plaats in theater Odeon en zijn gratis toegankelijk en geschikt voor iedereen.

De lezing begint om 19.30 uur. Kaarten zijn te bestellen bij theater Odeon De Spiegel via telefoon (038) 428 82 88. De lezing is thuis ook te volgen via de webstream op www.isalapublieksacademie.nl. Met #IPA14 kunnen van tevoren en tijdens de lezing, vragen via Twitter worden ingediend.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30